Damlex Realty

Шикарная квартира в районе Туро Парк

6 000 000 €
Ціна
6
Спалений
557 m2
Площа
#15598
ID
Опис нерухомості
Квартиры в Барселона - Барселона - Зона Альта
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Квартиры в Барселона - Барселона - Зона Альта

Район Туро Парк вважається одним з найпрестижніших у Барселоні. Він отримав свою назву від парку - привілегійованого місця відпочинку, куди майже не дістаються туристи, і тому місцеві жителі можуть повністю зануритися в спокійство навколишньої природи.

Навіть важко уявити, що всього за 10 хвилин їзди розташований цей оазис відпочинку від шумного Пасео де Грасіа. Можливо, тому тут віддають перевагу проживання відомі діячі мистецтва, літератори, актори. Проте варто відзначити, що місцева нерухомість є однією з найдорожчих у Барселоні. Ексклюзивні квартири та апартаменти у будинках, що розташовані навколо парку, відрізняються великою площею (часто займають цілий поверх), дизайнерським ремонтом, відкритими терасами з панорамним видом на місто, наявністю консьєржів та паркінгу. Вони ідеально підходять для проживання багатих іноземних сімей завдяки розташованим поруч престижним міжнародним школам та мовним коледжам.

Надійність, безпека, престижність, тиша, а також великий вибір дизайнерських бутіків, ресторанів вищої кухні та модних клубів роблять Туро Парк дуже популярним місцем для придбання елітної нерухомості. Навіть найвибагливіші шопоголіки знайдуть тут свої улюблені марки у магазинах, розташованих на численних вуличках, прилеглих до Парку Туро: Jofré, Louis Vuitton, Carmen Arraut Amat, Miu Miu, Chloé, Prada, Gucci, Fendi, Ralph Lauren та інші. Вони представляють лише найдорожчі та престижні бренди, спрямовані на розкош та велич.

Саме в цьому місці гармонійно поєднуються три основні складові комфортного проживання: екологічність паркового оазису, великі можливості сучасного мегаполісу та вишуканість європейської столиці. А за це, звичайно, доводиться платити дорого.

6 000 000 €
Ref. 15598
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: