Damlex Realty

Особняк в районе Педральбес, Барселона

6 900 000 €
Ціна
5
Спалений
1200 m2
Ділянка
650 m2
Площа
#16770
ID
Опис нерухомості
Барселона - Виллы в Барселоне и окрестностях
Характеристики
certificado energetico
Опалення, Камін, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Барселона - Виллы в Барселоне и окрестностях

Місто Барселона розташоване на східному узбережжі Іспанії. Близькість Середземного моря створює комфортні умови для відпочинку, тут завжди тепло взимку і спекотно влітку. Щороку на узбережжі Барселони приїжджає багато відпочиваючих, які не лише задоволені таким відпочинком, але і переїжджають жити в цю країну.

З давніх часів Барселона приваблювала багатих та поважних людей з усього світу, які приїжджали сюди на відпочинок і залишалися на багато років, купуючи будинки і розвиваючи свій бізнес. Тому ринок нерухомості цього міста може запропонувати широкий вибір елітних будинків і вілл, які відповідають своїй вартості, багато з них мають багату історію. Барселона вважається дорогим містом у всій автономній області Каталонія, тут проживає богема Іспанії та інших країн.

Пропонована нерухомість відповідає попиту і представляє собою шедевр архітектурного мистецтва. Придбавши будинок у цьому місті, людина відкриває для себе нові перспективи і радикально змінює рівень та стиль життя. Вартість будинку і вілли в Барселоні вважається найвищою в цьому регіоні, але вона того варта. Для здійснення такої покупки є багато сприятливих факторів:

В Барселоні добре розвинена інфраструктура, тут сучасні технології переплетені з історично значущими місцями та об'єктами. У місті та за його межами є нова транспортна вузлова точка і залізничний зв'язок, також найбільш часто відвідуваний аеропорт Барселони. Це велике місто веде активне життя, організовуючи різноманітні свята, фестивалі та заходи. Усі будинки оснащені системами комунікації з використанням новітніх технологій. Деякі будинки мають історичну цінність і є національним надбанням. У всіх районах міста є достатня кількість торгових закладів, комерційних підприємств, зон відпочинку та розваг. Тут кожен приїжджий і місцевий мешканець знайде заняття на свій смак.
Близьке розташування до узбережжя моря дає можливість не лише приймати сонячні ванни і відпочивати на пляжі, а також популярні прогулянки на яхті, а також наявність власної яхти та іншого плаваючого транспорту, тут є всі умови для правильного утримання яхти протягом усього року. Будинки у найелітніших районах міста мають дивовижний

6 900 000 €
Ref. 16770
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: