Damlex Realty

Будинок 3 спальні/-их кімнат, земельна ділянка 804m2, на продаж в Росас, Коста Брава

550 000 €
Ціна
3
Спалений
3
Ванних
804 m2
Ділянка
330 m2
Площа
#72791
ID
Опис нерухомості
Коста Брава - Росас

Затишний будинок з видом на затоку Росес, розташований у містечку Палау де Савердера, за 3 км від пляжа.

Загальна площа будинку 330 м² на два поверхи на ділянці 804 м², розташований у пішій доступності до центральної частини міста, де є вся необхідна інфраструктура, а також всього кілька хвилин їзди на автомобілі до пляжу.

При вході до будинку ми потрапляємо в просторий хол, який веде в вітальню-їдальню, що переходить в кухню. Кухня повністю укомплектована. З кухні та вітальні можна вийти на напівкрытую терасу, де можна обідати та вечеряти, насолоджуючись чудовим видом. На цьому поверсі є гостьовий санвузол та вихід у гараж.

Спускаємося вниз і потрапляємо в зону спалень. Тут три спальні та 2 ванних кімнати. У спальнях є вбудовані шафи, а також є місця для обладнання гардеробних. Спальні мають вихід на терасу нижнього поверху та до басейну.

Сад мінімалістичний, не вимагає великого догляду. Басейн. Є місце для барбекю.

У будинку опалення через радіатори, кондиціонування, кладова, сигналізація.

Характеристики
Рік будівництва: 2007
certificado energetico
Опалення, Кондиціонер, Екіпірована кухня, Гараж / паркувальне місце, Сад, Басейн, Вид на море, Дизельне опалення, Пральня, Сигналізація, Вбудовані шафи, Вид на місто, Поруч із громадським транспортом, Автоматичний полив, Барбекю, Продається з меблями, Панорамний вид, Поруч із ресторанами/Кафе/Магазинами, Охорона,
Податки та витрати
Ціна вказана без урахування податків та зборів. Додаткові витрати для покупця: реєстраційні та нотаріальні комісії, податок на передачу власності (ITP) 10...11% або 10% ПДВ та податок на юридичні акти (AJD) (1,5% від вартості покупки) для новобудов та за умови дотримання низки вимог.
Інформація про місце розташування об'єкта
Коста Брава - Росас

Розес (або Росас) - це невеликий і дуже затишний курорт на узбережжі Коста-Брава, який завдяки своїм малолюдним піщаним пляжам і зручним термічним вітрам, що дують щодня з 14:00 до 17:00, здобув заслужене визнання серед прихильників віндсерфінгу. Особливе значення має напрямок вітру, який несе шанувальників великого паруса не у море, а до берега, що особливо важливо для початківців. Точно через це любителі активного відпочинку вважають Росас найкращим місцем в Іспанії для занять водними видами спорту.

Проте це далеко не всі переваги курорту. Основні з них - чудове місцерозташування (лише в 25 км від французького кордону і в 70 км від Жирони), мальовничі передгір'я, оточені заповідними лісами, відмінні ресторани з живим меню (прямо з порту на вітрину) і середньовічні пам'ятки архітектури (добре збережена цитадель епохи Ренесансу, церква Святої Марії).

Тут можна чудово відпочивати влітку і жити круглий рік, тому інвестори з європейських країн вкладають у місцеву нерухомість мільйони євро з метою отримання прибутку від туристичної оренди або для особистого проживання в одній з найкрасивіших бухт планети.

550 000 €
Ref. 72791
Зв'яжіться з нами
для отримання детальної інформації: